Driftsassistansen har gleden av å invitere til VA-konferanse på Scandic Seilet i Molde, 10.-11. mai 2017.

Den årlige konferansen er vannbransjens viktigste møteplass i Møre og Romsdal. På konferansen vil du knytte kontakter og møte kolleger fra kommuner, vannverk, myndigheter, konsulenter, leverandører og entreprenører for erfaringsutveksling, drøfting av faglige problemstillinger og oppdatering om nyheter i bransjen. Hele 50 leverandører av ulike produkter og tjenester innen VA-sektoren vil presentere seg på stands i tilknytning til konferanselokalene.

Påmeldingfrist: Fredag 21. april 2017.

Her finner du program og påmeldingsskjema:

VA_konferansen 2017_Program

VA-konferansen 2017_Påmeldingsskjema_Medlemmer

VA-konferansen 2017_Påmeldingsskjema_Ikke medlemmer

B93_Bilde_Seilet

Scandic Seilet har 224 rom og ligger i Molde sentrum. Hotellet er 16 etasjer høgt og er bygget delvis ut i Romsdalsfjorden. Fra Sky Bar, Seilet Restaurant og rommene er det en spektakulær utsikt mot Moldepanoramaet med sine 222 fjelltopper. Bjørnsonhuset, som er et kombinert kulturhus og konferansesenter, er integrert i hotellet. I Akterseilet er det egen konferanseavdeling, badeland og treningssenter.