Driftsassistansen har gleden av å invitere til VA-konferanse på Scandic Parken i Ålesund, 23.-24. mai 2018.

Den årlige konferansen er vannbransjens viktigste møteplass i Møre og Romsdal. På konferansen vil du knytte kontakter og møte kollegaer fra kommuner, vannverk, myndigheter, konsulenter, leverandører og entreprenører for erfaringsutveksling, drøfting av faglige problemstillinger og oppdatering om nyheter i bransjen. Hele 66 leverandører av ulike produkter og tjenester innen VA-sektoren vil presentere seg på stands i tilknytning til konferanselokalene.

Påmeldingfrist: Fredag 20. april 2018.

Her finner du program og påmeldingsskjema:

B97_VA-konferansen 2018_Program

B97_VA-konferansen 2018_Oversiktskart

B97_VA-konferansen 2018_Påmeldingsskjema_Medlemmer

B97_VA-konferansen 2018_Påmeldingsskjema_Ikke medlemmer

Scandic Parken ligger i Ålesund sentrum, og det er kort avstand til havnen, byparken og Fjellstua. De fleste rommene har fantastisk utsikt over Jugendbyen Ålesund og de nærliggende øyene. Hotellet har gode konferanselokaler, parkeringsgarasje og fasiliteter som à la carte restaurant, lobbybar og treningsrom.