Årets driftsoperatørsamling blir på Scandic Seilet i Molde. Legg det inn i kalenderen med en gang:  Driftsoperatørsamling 2023 (ICS).

Program

Oversiktskart

Parkering

PÅMELDING OG KURSAVGIFT:

Det er ingen kursavgift for medlemmer. Priser inkl mva:

 • Enkeltrom inklusiv frukost kr 1590
 • Dagpakke (obligatorisk) kr 740
 • Festmiddag med underholdning kr 680
 • Kursavgift ikke medlem kr 1500 per dag (eks mva)

Driftsassistansen reserverer rom på Scandic Seilet (eller nærliggende hotell hvis det er fullt).

PÅMELDINGSSKJEMA MEDLEMMER – PÅMELDINGSFRISTEN ER UTE – KONTAKT JON IVAR GJESTAD

PÅMELDINGSSKJEMA IKKE-MEDLEMMER

Påmeldingsfrist: Tirsdag 31. oktober 2023.

FOR LEVERANDØRER:  – Det begynner å blir fullt. Kontakt Jon Ivar Gjestad på 951 02 485 eller jon.ivar@gjestad.no

Praktiske opplysninger om utstillingen

 1. Kontaktperson Scandic Seilet: Anne Grethe Johannesen, meeting@scandichotels.com, tlf. 21 89 81 06 / 21 89 81 00.
 2. All leveranse skal avtales med hotellet på forhånd. Hotellet skal varsles på telefon 71 11 40 23.
 3. Hotellet setter ut ett bord (med duk) for 2 m stand og to bord for 3 og 4 m stand, samt 2 stoler per stand. Bordenes størrelse er 0,4 x 1,2 m. Dersom det er behov for flere bord eller stoler, kan dette skaffes.
 4. Dersom noen ønsker å sende utstyr til hotellet på forhånd, kan det sendes til følgende adresse for mellomlagring: Scandic Seilet, c/o Atlantico AS, Verftsgata 6A, 6416 Molde. Kontaktperson: Håvard Strande, haavard@atlantico.no, tlf. 909 17 202. Samtlige kolli må merkes med «DRIFTSASSISTANSEN» og navn på firma. Atlantico vil transportere ut alt utstyr til merket stand om ettermiddagen tirsdag 14. november mellom kl. 13:00 og 15:00. Utstyr som skal hentes av Atlantico eller annet fraktselskap torsdag 16. november, må merkes med firmanavn og være pakket og klart for henting mellom kl. 14:00 og 16:00.
 5. Dersom dere ønsker å transportere utstyret til/fra hotellet selv, må utstyret ikke ankomme hotellet før tidligst tirsdag 14. november kl. 15:00. Hotellet disponerer 1 jekketralle og 1 bagasjetralle som kan benyttes. Utstyr til stands tas inn via hovedinngangen. Utstyret skal være ute av hotellet senest kl. 16:00 torsdag 16. november.
 6. Stands kan rigges kl. 19:00-22:00 tirsdag 14. november og fra kl. 07:00-09:00 onsdag 15. november.
 7. Det vil være kursverter til stede på kveldstid tirsdag 14. november og ellers under konferansen. Disse vil være behjelpelige dersom dere har spørsmål eller behov for hjelp til transport av utstyr mv.
 8. Det er tilgang til strøm og trådløs internettforbindelse. Hver enkelt leverandør må selv sørge for skjøteledninger for strømtilknytning.

 Parkering

Scandic Seilet har 36 reserverte, avgiftsbelagte parkeringsplasser ved hotellet, se vedlagte oversiktskart og kart som viser parkeringsplasser nær Scandic Seilet. Det er viktig å merke seg at øvrige reserverte plasser ikke kan benyttes selv om man betaler avgift. Dersom det ikke er ledige parkeringsplasser innenfor det angitte området, kan Molde Parkeringshus benyttes.

Utstillingskart. Ønsker om en spesiell plass? Kontakt jon.ivar@gjestad.no. Driftsassistansen reserverer rom på Scandic Parken.

Påmeldingsfrist: Fredag 29. september 2023 (det er begrenset med plasser og kan bli fullt før dette).

PÅMELDINGSSKJEMA FOR LEVERANDØRER